Kiadó Eladó ház 140 m2 (170M2) hat (+1) szobával Szigethalom

Kiadó Rövidtávra, és elsősorban Eladó a képen látható ház Szigethalmon az Orgona utca 14-ben.
Az ingatlan annak a leginkább aktuális, aki 2-3 hónapon belül meg is szeretné vásárolni - de addig is benne szeretne lakni!!!

Mivel már a banki hitelek olcsóbbak, mint az albérleti díj, jobban jár, ha vásárol! Azonnal Beköltözhető Amennyiben Szerződést Kötünk!

Az ingatlan alapjában Bútorozatlan. Konyhaszekrény, tűzhely, gardrób, bepolcozott spejz, fürdőszoba polcok és szekrény a fürdőben - van.

Bérléshez szerződés max 2-3 hónapra lehetséges az eladási szándék miatt. Befogadói nyilatkozathoz és szerződés kötéshez kötött a beköltözés. Kaució megállapodás szerint.
A jelenleg üres rész a nagyobbik ház.
Két szintes
Földszint: nappali, étkezőkonyha, terasz, fürdő, spejz, lépcsőház, dolgozó, előtér

Emelet: 3+fél szoba, fürdőszoba, wc, előtér.

 A helyrajzilag ide tartozik +30m2 kis garzonlakás, amely az eladásnál kerül a vevő birtokába, az ott élő bérlő szívesen marad, vagy igény szerint kiköltözik.

Teljes belső gépészeti felújításon esett át 2010-ben, a tetőtér 2011-ben készült el.

Egy telken két lakásos az ingatlan, és csak együtt vásárolható meg (egy helyrajzi számon és egy közmű csatlakozáson szerepel). Tehát a két ingatlan együtt vásárolható meg, a kisebb ingatlan pedig a vásárlástól Önnek termeli ki a fél törlesztést. A mellékelt alaprajzon a két ingatlanrész elkülönítve látható.

Az ingatlanbazáron a 9548049 számon találja meg a hirdetést.

Részletekért hívjon fel, megtekintés után tudunk személyesen egyeztetni. Alkudozni pénzzel a zsebben, konkrét szándék nyilatkozattal érdemes.
Tulajdonostól! Magánszemély!